Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) přiznal, s kolika ženami měl sex. Řeč na to přišla v souvislosti s jeho rolí krále Šalamouna v připravovaném muzikálu Sibyla. O něm se ví, že měl 600 žen, a jak je na tom zpěvák? "Měl 600 manželek, to zní až výhrůžně, 600 žen nezní hrozně. To jsem překonal několikrát, třeba pětkrát. Je to za celý život," řekl Super.cz se smíchem Hůlka.

Doba lovu je prý ale za ním. Nyní má už pár měsíců novou partnerku a bujarý život svůdníka je pryč. "Jsem šťastně zadaný, zamilovaný a je to super. Jsem fakt šťastnej," upřesnil zpěvák, který se zanedlouho bude stěhovat ze svého domu v Jevanech do na zahradě postaveného mobilheimu.

Dům se chystá bourat, bohužel už je v takovém stavu, že se v něm nedá žít, a proto na jaře bude stavět nový. "Mobilheim se zabydluje, muselo se to usadit, zateplit, dnes se připojil proud, zítra se budou dělat odpady, voda. Pak přijede uklízecí firma a v horizontu čtrnácti dnů se tam bude začít dát bydlet," dodal zpěvák.

V novém domě by rád založil rodinu. "Je to snad nejblíž, jak to kdy bylo," dodal Hůlka na tiskové konferenci muzikálu Sibyla, který bude mít v Divadle Hybernia premiéru v březnu příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám