Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že na mladé ženě na fotografiích nespatřujete nic krásného, a dokonce ani svůdného? Nejspíš nebudete jediní, ale i takové dívky se dokáží prosadit a dostat se na obálky nejprestižnějších časopisů světa. Díváte se totiž na britskou modelku Alici Dellal, která má za sebou víc modelingových úspěchů, než o kterých by se většině dívkám mohlo snít.

Alice je proslulá svým punk-rockovým vzhledem a rovněž se nestydí na molo vyjít v čemkoli, klidně v podstatě nahá. V roce 2008 se stala tváří značek Mango a Agent Provocateur. Loni si ji vybral Karl Lagerfeld jako tvář kampaně chlapecké kabelky Chanel. Pětadvacetiletá Britka, která má po matce brazilské kořeny, je rovněž múzou fotografa hvězd Maria Testina.

Bídu s nouzí by ale Dellal netřela, ani kdyby do konce života nehnula prstem. Jejím dědečkem je totiž slavný londýnský investor Jack Dellal, který je známý pod přezdívkou Black Jack. Jeho majetek byl v roce 2009 odhadnut na 480 miliónů liber (přes 15 miliard korun).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám