Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka Christina Aguilera (33) je proslulá nejen silným hlasem, ale také váhovými výkyvy, jaké nemají ve světovém šoubyznysu obdoby. Během několika měsíců je schopná zhubnout i nakynout o několik desítek kilogramů.

Postava Christiny je opravdu velmi tvárná, o čemž svědčí její fotky z posledních let. V rámci několika měsíců se dokázala proměnit z dobře živené samice do štíhlé sexy krásky. V jejím případě to ovšem funguje i obráceně. Po několika cyklech obezity a štíhlosti je Aguilera ve fázi, kdy si se svou postavou nemusí dělat starosti. Brzy totiž na svět přivede svého druhého potomka a v těhotenství se nemusí trápit dietami.

Zpěvačka by se měla pomalu připravovat na porod, ale navzdory zakulacenému bříšku nepřestává vystupovat. Během koncertu v Los Angeles nastávající maminka zářila štěstím a pár kilo navíc jí nikdo neměl za zlé.

Aguilera už má s těhotenstvím zkušenosti. Otcem šestiletého Maxe je její exmanžel Jordan Bratman. Druhým potomkem slavné zpěvačky bude dcerka, již počala se snoubencem Mattem Rutlerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám