Hlavní obsah
Článek

Už od roku 2013 se zpěvačka Celine Dion (55) snaží prodat svůj přepychový dům na Floridě. Z původní ceny závratných 75,5 miliónů dolarů (1,85 miliardy korun) postupně několikrát slevila, naposledy nedávno, už po manželově smrti. Aktuální cena je tak o celých třicet miliónů dolarů nižší a v přepočtu na koruny byste za ni zaplatili 1,12 miliardy.

Celine na Floridě už nic nedrží a zřejmě je pro ni velice těžké bydlet v domě, kde žila po boku svého muže Reného Angelila a jejich dětí. Zpěvačka se údajně chce natrvalo přestěhovat do Las Vegas kvůli práci. Má zde závazky v podobě několika sérií koncertů na pár let dopředu.

V komplexu o pěti samostatných pavilonech a několika bazénech s atrakcemi byste našli například i dvě plnohodnotné kuchyně či výtah. Venku se pak děti vyřádí na tobogánech či líné řece a dospělí si mezitím mohou zahrát tenis na vlastních kurtech. Nemovitost obsahuje i dva domy pro hosty, které oplývají čtyřmi ložnicemi a vlastním bazénem. Za takový luxus je holt třeba si připlatit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám