Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Bára Poláková (40) přivede v dubnu na svět druhého potomka. Rok a půl stará dcera Ronja se brzy dočká sourozence. Bára Super.cz prozradila pohlaví miminka, které čeká s partnerem Pavlem Liškou.

"Bude to holčička," řekla Super.cz Bára. Jméno zatím vybrané nemají. "Jméno ještě uvidíme, i tenkrát jsme to nehrotili, nechávali jsme to na poslední chvíli. Rozhodneme se, až dceru uvidíme. Máme nápady, zatím to ale není tak, že bychom měli jméno, které bychom preferovali," vysvětluje.

Druhé dítě bylo plánované a Bára by se nebránila rodinu ještě dál rozšiřovat. "Těšíme se oba a moc. Přeju si ještě víc dětí," prozrazuje.

Druhé těhotenství prožívá hůř než to první "Oproti prvnímu těhotenství je to jiné, je to přes zimu. Pro mě to letní byla úplná pohodička, vedra jsem nepociťovala. Teď to vrstvení, zabalování, zavazování bot, to je peklo. Pavel už zavazuje, to už nezvládám," dodala se smíchem na představení kočárku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám