Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemanželský syn Arnolda Schwarzeneggera (76) Joseph Baena, jehož hollywoodská star zplodila s komornou Mildred Baenou v době manželství s Mariou Shriver, se objeví v novém krátkém snímku v tátově nesmrtelné roli z roku 1991. Promění se totiž v Terminátora.

Skandální provalení o existenci hercova levobočka vedlo sice u Schwarzeneggera k rozvodu, ale táta se synem se nakonec hodně sblížili. Jako bývalá hvězda kulturistiky pomáhá synovi s posilováním a vyráží s ním i na projížďky na kole. Z oplácaného klučiny se stává pohledný mladý muž, který se nyní v otce i v několika slavných scénách z Terminátora 2: Dne zúčtování promění a možná tím odstartuje hereckou kariéru.

Projekt vznikl pod režií jeho kamaráda Bena Hesse. V příštím roce bychom se navíc měli dočkat zbrusu nového zpracování Terminátora dvojky ve 3D technologii, nápad se urodil k příležitosti oslav 25. výročí od vzniku kultovního snímku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám