Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První zářijový víkend se nevdávala jen Vendula Svobodová s mladým přítelem Josefem Pizingerem, ale i dcera hudebníka Pavola Habery (62) Zuzana Haberová (30). Dcera populárního hudebníka se po dvou letech vztahu provdala za plastického chirurga Mariána Koperniecha (34). Veselka se konala v Tatrách za přísného utajení.

„Ano, je to pravda. Víc než rok jsme byli zasnoubení, takže jsme konečně před blízkými zpečetili to, co oba velmi silně cítíme od začátku našeho vztahu,“ potvrdila serveru Topky.sk šťastná novomanželka.

Zuzana Haberová se vdávala už podruhé. Z nepovedeného čtyřletého manželství s Lukášem Kuzmiakem má syna Mathiase. Později randila se slovenským moderátorem Ivanem Bindasem, aby nakonec zakotvila u Mariána Koperniecha.

Rodiče Zuzany Haberové se rozvedli v roce 2000 po 14 letech manželství. Pavol Habera s odstupem času přiznal, že to bylo pro něho velmi těžké období. Krátce po rozvodu však začal Habera randit s modelkou Danielou Peštovou (53). Ta měla z předchozího vztahu syna Yannicka a nyní s Haberou vychovávají také společné děti Ellu a Paula Henryho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám