Hlavní obsah
Článek

Rozverná Bulharka v pevnosti Boyard pořádně vystavila svůj napěchovaný dekolt. Anife Vyskočilová (50) měla co dělat, aby ze soutěže neudělala mládeži nepřístupný pořad.

Nejprve se roztočila v kasínu, kde ji kamera snímala hezky shora. Ještě více se Anife zapotila při rodeu na dinosaurovi. Tehdy měla co dělat, aby vnady udržela na jejich místě. Neunikla ani úkolu, v němž musela její hlava projít dráhou plných nepříjemných nástrah.

„Upřímně řečeno, na začátku jsem vůbec nevěděla, co je to Pevnost Boyard. A když jsem podepsala smlouvu, tak jsem si myslela, že je to natáčení někde v Praze. Až potom mi můj syn říkal – podívej se na to, ať vůbec víš, co jdeš dělat, protože to není v Praze, ale je to ve Francii. Tak jsem se na to podívala a říkala jsem si – ne, ne, ne, musíš to odmítnout, to nedáš. Ale můj přítel řekl, že tam půjdu a ať mu tam nedělám ostudu,“ prozradila Anife, která neměla tušení, co ji čeká.

Nakonec Pevnost Boyard absolvovala rovnou jako kapitánka. K pokladu se v neděli pokusí dovést Dominiku Mesarošovou, Ondřeje Rumla, Alberta Černého a Petra Buchtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám