Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jazýček váhy se v roce 2015 vychýlil směrem doprava u řady celebrit. Zatímco u některých to vlastně vůbec nebylo na škodu, jiné už takto přibraly poněkolikáté.

Oblíbená herečka Kamila Špráchalová (44) sice předloni zhubla krásných deset kilo, ale loni opět viditelně přibrala.

S pravidelnými váhovými výkyvy se potýká i královna jojo efektů a první československá Miss Ivana Christová (53). Plnější křivky předvedla i v soutěži Tanec snov (něco jako naše StarDance). Na podzim však začala opět makat na své fyzičce s trenérem, byť nikoliv za účelem hubnutí, ale lepšího pocitu, a nějaké to kilo šlo přeci jen dolů.

Žensky tvarované křivky má oproti minulým letům i zpěvačka Aneta Langerová (37), která byla před pěti roky díky StarDance štíhlá jako proutek, ale teď se přeci jen trošku zakulatila, a dokonce se spekulovalo, že čeká dítě.

Čistě ze zdravotních důvodů zápasila s váhou moderátorka Lucie Šilhánová (34). Po tříštivé zlomenině paty nabrala patnáct kilo, která postupně shazuje. A zapomenout nesmíme ani na Zuzanu Norisovou (36), jež své oblejší křivky ukázala především na televizní obrazovce, konkrétně v seriálu Vinaři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám