Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) si i přes letní hříchy v podobě sladkostí drží dokonalou postavu. Prozradila, že drastické diety rozhodně nedrží a občas si dá zmrzlinu. Ta její figuře neškodí.

"Když se naladíte na pohodu, můžete si dopřát i něco sladkého, třeba zmrzlinu. Nevyhýbám se tomu. Kradu dětem ráda zmrzku, občas sladké není na škodu. Ale nesnáším drastické diety, takže preferuji hodně zeleniny, proteiny." řekla Super.cz Verešová na představení podzimní kolekce oblečení. Sama dorazila v sexy krátkých šortkách, ve kterých předvedla své dokonalé nožky.

"Jsem ráda, že se prodloužilo léto, že jsme si mohli užít letní dny i v září, a já tak mohla nosit krátké šortky. I když byly dny, kdy by bylo ideální chodit i do města v plavkách, jaké bylo horko," dodala se smíchem. Nyní už bude muset vyrazit minimálně v punčocháčích pod šortkami. V Čechách bohužel začal opravdový podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám