Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na blesky fotoaparátů je sice zvyklá a po přehlídkovém mole chodit taky umí, ale v Tváři si vyzkouší úplně něco jiného. Modelka a držitelka titulu Českou Miss World 2015 Andrea Kalousová (27) se rozhodla předvést svůj talent v populární soutěži. Před první vystoupením byla přítelkyně Kazmy pořádně nervózní. Zpívala a tančila před publikem totiž poprvé.

„Musím se přiznat, že jsem docela nervózní, není to moje parketa, nikdy jsem to nedělala, vystupování na pódiu, tanec a zpěv a je to pro mě jedna velká neznámá a je to pro mě náročný. Je toho strašně moc a člověk si to doma za obrazovkou neuvědomuje,“ svěřila se modelka před svým výkonem. Hned v prvním díle dostala půvabná brunetka pořádně těžký úkol.

Proměnit se měla v Britney Spears a zazpívat její hit Work Bitch. A nutno říct, že se toho zhostila bravurně. Andrea totiž na pódiu předvedla pořádně žhavou taneční show, a to dokonce ve sporém oblečku, který tvořily kalhotky a podprsenka.

„Vůbec tomu nemůžu uvěřit, že je to opravdu tvoje první vystoupení na jevišti. Já bych se zbláznil, kdyby tohle bylo moje první vystoupení,“ nešetřil chválou porotce Ondřej Sokol, který byl z modelky nadšený. „Byla jsi fantastická, je opravdu hodně zpěvaček a hereček, co by měly problém dát to takhle na jevišti, a ještě to uzpívat,“ dodala Eva Burešová, které se sexy číslo také líbilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám