Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmová tragikomedie Pepa sice již v kinech pár dní běží, vraťme se ale k tomu, jak natáčení a svoji ne úplně sympatickou postavu prožívala sexy herečka Alice Bendová (50). "Myslí si, že je zajímavá a atraktivní, ale je naopak nevkusná. Ale má štěstí na atraktivního a pěkně oblečeného chlapa. Vůbec nevím, kam dal oči. Ale tak to v životě bývá, těch nesourodých párů je tolik," smála se Alice.

"Ale bavilo mě to, i s těmi podivnými modely a účesy. Jde to proti tomu, jak mě stylizují pořád. A na to období 80. let vzpomínám ráda. Je to moje dětství, narodila jsem se v roce 1973, což bych možná neměla ani přiznávat. Na to, co jsme měli, i co jsme neměli, dodneška vzpomínám," svěřila.

"Moje děti teď měly ve škole retro týden. Vyžila jsem se v tom, abych sehnala tu hru se zajícem a vlkem, kde se sbírala vajíčka. A když jsem dětem říkala, že tohle byl náš iPad, připadalo jim to hrozné. Ten nebarevný displej, na ten fakt vzpomínám ráda stejně jako na další věci," vyprávěla.

Pokud jde o módu osmdesátých let, i k té se Alice ráda vrací a po modelu inspirovaným těmito roky sáhla i na filmovou premiéru. "Třeba tohle lesklé sako s vycpávkami. Tím vzpomínám na svoji maminku, která právě tohle nosila," usmívala se Alice, která tento kousek doplnila šatečky, které připomínaly noční košilku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám