Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si brala před pěti a půl roky ve vyšehradské katedrále otce svých dvou synů fotbalistu Gigiho Buffona, netušila Alena Šeredová (46), že funkční manželství jim vydrží jen pár let. Pár už je přes dva roky od sebe, protože ale žijí v Itálii, která má pro rozvod přísné podmínky, s rozvodem se to dlouho táhlo. Šeredová o tom poprvé otevřeně promluvila.

„Naše rozvodové řízení je už v procesu, protože Vatikán již povolil rozvod dříve než po třech letech odloučení, jak tomu muselo být v minulosti. V naší situaci mi rozvod přijde jako jediné smysluplné řešení,“ říká Šeredová v rozhovoru pro aktuální vydání měsíčníku Maminka. „Nicméně může trvat ještě rok, než bude rozvod u konce,“ upřesnila.

Maminka osmiletého Luise Thomase a sedmiletého Davida Leeho se chlapcům snaží rozchod s jejich otcem co nejvíce ulehčit, proto se také drží a o nové partnerce svého manžela Ilarii D'Amico, která už mu porodila i syna Leopolda Mattiu, se snaží mluvit jen v dobrém.

„Nemám k té paní žádný kladný vztah, ale přesto o ní před dětmi nikdy nemluvím hanlivě. Nikdy mi neujede nějaká nadávka, na to si dávám velký pozor. Naopak se snažím, aby ze mě děti necítily žádnou zášť nebo nenávist. Nechci je takovými věcmi zatěžovat,“ tvrdí. „Nechci kluky přesvědčovat, že se máme všichni rádi a jsme jedna rodina, když to tak není. Přetvařovat se nebudu,“ upřesnila ale.

Reklama

Další články

Načítám