Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svět modelingu má svou královnu, jejíž pozice je naprosto neotřesitelná. Už od roku 2002 nejvíce vydělává zase a znova Gisele Bündchen (43).

Brazilská ikona ozdobila zahajovací ceremoniál olympiády v Riu, ale její aktivity se už omezují jen na pózování před objektivem. Po molu se už Gisele neprochází, ale přesto si přijde na pořádný balík. V období od června 2015 do června letošního roku zbohatla o dalších 30,5 miliónu dolarů. Oproti loňským 44 miliónům si sice výrazně pohoršila, ale i tak prvenství s přehledem obhájila.

Druhá je Adriana Lima (42), která také pochází z Brazílie. Oproti své krajance ale dost zaostává, protože si vydělala zhruba třetinu jejích příjmů (10,5 miliónu dolarů). O třetí pozici se dělí Američanky Karlie Kloss a Kendall Jenner (28), jejichž příjmy jsou jen o půl miliónu menší. Pro mladší sestru Kim Kardashian jde o velký pokrok, protože loni byla se čtyřmi milióny osmá. Po devíti miliónech si vydělaly Rosie Huntington-Whiteley (36) a Gigi Hadid (28), což stačilo na čtvrté místo.

Desítku nejvýdělečnějších krásek doplňují Cara Delevingne (31), Candice Swanepoel (35), Liu Wen a Miranda Kerr (40).

Reklama

Další články

Načítám