Hlavní obsah
Článek

Kim (36) a Kourtney (38) Kardashian vyrazily do Mexika, kde na sebe překvapivě více pozornosti strhla ta dříve upozaděná z nich. Dopomohly jí k tomu odvážné plavky, z nichž jí málem vypadla prsa.

Příjmení Kardashian už tolik netáhne a svět šoubyznysu více vzhlíží ke Kendall a Kylie Jenner, které dříve byly nenápadnými sestřičkami slavné Kim. Teď už ale na sociálních sítích bodují více než pokrevně spřízněné Kardashianky.

Kim světová média zaujala naposledy loni v říjnu, kdy byla přepadena a okradena v pařížském hotelu. Po nepříjemné zkušenosti se stáhla do ústraní, odkud se jí příliš nedaří dostat opět na výsluní. Dokonce ani v Mexiku v bikinách moc nezabodovala, protože její starší sestra zvolila nápaditější plavky.

Kourtney Kardashian se po třech porodech může pochlubit mnohem přitažlivější postavou než její sestra Kim. Vypadá to ale, že nemá úplně v oku svou velikost. Červené bikiny totiž jejím parametrům neodpovídaly a její prsa zahalily jen částečně. V Mexiku to mohlo na první dojem vypadat, jako kdyby Kourtney nakupovala v dětském oddělení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám