Hlavní obsah
Článek

Britská glamour modelka a hvězda reality show Katie Price (45) nevypadá zrovna jako typická vzorná maminka, ale jsou i tací, kteří jsou přesvědčeni o opaku. Modelka totiž ve čtvrtek již podruhé získala ocenění "Celebrity matka roku" lišáka Binga, kterou volí britská veřejnost. Pouze o pár hodin dříve se přitom v Londýně účastnila premiéry filmu The Hunger Games, kam si oblékla třpytivé legíny a krátkou koženou bundičku. Legíny byly na světle natolik průsvitné, že Katie bylo částečně vidět pozadí včetně spodního prádla. A jak je známo, to je ještě u Katie to nejmenší...

Lišák Bingo uděluje toto ocenění mezi slavné maminky každoročně a právě Katie jej získala již v roce 2007. Modelka si pro cenu přišla v džínách a volném růžovém svetříku, a tak alespoň na tuto příležitost vynechala hluboké výstřihy nebo jinak odvážné modely.

„Být matkou je jedna z nejzajímavějších povolání na světě, ale zároveň to může být hodně těžké. Zejména v kombinaci tří dětí a náročné kariéry. I když máte rodinu a přátele, aby vás podpořili, je to obrovská čest někoho slyšet, že odvádíte skvělou práci. Získat titul Matka roku mezi celebritami podruhé vnímám jako obrovské vítězství, zejména proto, že o něm rozhoduje veřejnost. Ráda bych poděkovala každému, kdo pro mě hlasoval, opravdu to pro mě moc znamená,“ nechala se slyšet modelka.

Katie je maminkou tří dětí. S bývalým fotbalistou Dwighem Yorkem má téměř desetiletého syna Harveye, který se narodil slepý. Z manželství se zpěvákem Peterem Andre vzešly dvě děti – šestiletý Junior a čtyřletá Princess Tiaamii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám