Hlavní obsah
Článek

Už to není žádná holčička, ale charismatická žena, která dokáže svým uhrančivým pohledem pořádně zamávat s nejedním mužem. Není divu, že Mile Kunis (40) podlehl i hollywoodský fešák Ashton Kutcher (46). Sexy brunetka se společenským akcím vyhýbá, ale na premiéře mysteriózního dramatu Nejšťastnější holka pod sluncem z dílny Netflixu, v němž ztvárnila hlavní roli, pochopitelně chybět nemohla…

Držitelka Zlatého glóbu za roli ve filmu Černá labuť dorazila do Paris Theatre v New Yorku celá v černém. Minišaty s hlubokým výstřihem doplnila o kožené kozačky nad kolena a díky líčení vynikly její již tak výrazné kočičí oči.

Mila po celou dobu působila hodně vážně a ani při společném pózování s kolegy Jessicou Knoll, Chiarou Aureliou a Finnem Wittrockem na tváři úsměv nevykouzlila.

Kdy se ale naopak bavila velmi dobře bylo například začátkem měsíce na pláži v Santa Barbaře, když s manželem vyrazili surfovat. Ten si hereččiných půvabů užívá už celou dekádu, svoji jsou od července 2015 a mají dvě děti – dceru Wyatt (7) a syna Dimitriho (5).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám