Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O nemoci herečky Jany Hlaváčové (†85), kterou si diváci pamatují nejen z mnoha divadelních představení, ale také jako upovídanou Toničku z Básníků, se toho napsalo hodně. Teď poprvé se rozhodla o svém zdravotním stavu, který ji dokonce donutil po mnoha letech opustit domovské Divadlo na Vinohradech, promluvit.

„Každý člověk jednou onemocní, není na tom nic nepřirozeného. Já jsem se dostala z přepracování do depresí, které si vyžádaly pomoc lékařů. Rodina mi radila už dávno, brzdi. Vždycky říkali: najednou to v tobě udělá cvak a budeš se muset zastavit. A ono to cvak udělalo. Ta nenadálá bezmoc mě zaskočila, protože jsem necítila žádné negativní příčiny,“ přiznala Hlaváčová týdeníku Květy.

Herečka, o kterou se v těžkých chvílích staral hlavně její manžel Luděk Munzar, se však podle svých slov už cítí mnohem lépe a těší se, co jí život ještě přichystá. „Necítím se na odpis. Těším se na své studenty, na každou chvíli, kterou prožiju s manželem, na každé setkání s Aničkou, dcerami Bárou a Terezkou,“ uzavírá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám