Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku 95 let ve středu zemřela módní ikona a známá účastnice nejrůznějších společenských událostí Zelda Kaplan, které se přezdívalo ‚Paris Hilton starší generace‘. Kaplan zkolabovala během newyorského Fashion Weeku při přehlídce návrhářky Joanny Mastroianni konané v Lincoln Center na Manhattanu.

Přehlídka se proměnila v drama, když Kaplan začala mít dýchací problémy a upadla do komatu. Bezpečnostní služba ji ihned vynesla ven, ale přivolaní lékaři jí už nedokázali pomoci. Kaplan byla převezena do nemocnice Roosevelt Hospital, kde byla následně prohlášena za mrtvou.

Módní redaktorka Ruth Finley, která seděla přímo vedle pětadevadesátileté ikony, uvedla: „Sesunula se mi do klína. Přehlídka právě začínala a já myslela, že omdlela.“ Návrhář Richie Rich poté dodal: „Zelda milovala módu, a tak pro módu zemřela. Chtěla odejít ve velkém stylu. Vždycky říkala ‚žít, žít, žít a bavit se‘, doufám, že ji právě drží andělé.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám