Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od jejich rozvodu sice uběhlo více než šest let, ale novináři se k manželství Jennifer Aniston (42) a Brada Pitta (60) a následně trojúhelníku s Angelinou Jolie (48) vrací stále. Není divu, že to Jennifer pořádně štve. Nyní to přiznala dokonce i v rozhovoru pro březnové vydání amerického časopisu InStyle.

Na dotaz, která otázka je pro ni nejvíce obtěžující, Aniston odpověděla: „Která? Je jich tolik. Ale řekla bych, že jde o ten trojúhelník mezi mnou a mým exmanželem, že spolu všichni máme nějaké spory. Je to neustále se opakující příběh, který se dostává do titulků a neomrzí. Ale je to kvůli penězům, nejde o příběh, který má něco společného s realitou."

Pitt před šesti lety opustil Aniston kvůli Angelině Jolie, s níž hrál ve filmu Mr. and Mrs. Smith, lásku z pláten kin tehdy přenesli i do skutečného života, přestože se dlouho spekulovalo, zda se nejedná pouze o reklamní tah k filmu. Jennifer byla poté dlouho vnímána jako ta odmítnutá. Herečka přitom měla od té doby několik známostí a nyní je již téměř rok šťastná s Justinem Therouxem. Podle svých slov vůči Pittovi ani necítí žádnou zášť, naopak oba zůstali dobrými přáteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám