Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Tori Spelling (38), jež se do paměti televizních diváků zapsala jako nevinná Donna Martin ze seriálu Beverly Hills 902 10 se narodila do rodiny jednoho z nejvlivnějších amerických filmových producentů 70. - 90. let Aarona Spellinga. Byla tedy téměř předurčena k tomu, aby se vrhla na hereckou dráhu a jak se říká, cestičku k filmu měla skvěle umetenou. Dnes už se ve filmech objevuje spíš sporadicky, většinu času totiž věnuje svému manželovi a především pak dětem.

Tori si zahrála v několika filmech svého otce, než se v roce 1990 dostala k roli Donny v seriálu Beverly Hills, který spolu s jejím otcem produkoval Darren Star. V průběhu jeho natáčení a rovněž v době své největší slávy, se pustila i do několika dalších projektů. Objevila se například ve filmech Awake to Danger, Špinavé kšefty, Noci s vrahem nebo v roce 1997 také ve Vřískotu 2 a o devět let později pak v parodii Scary Movie 2. Tori se od roku 2006 věnovala také seriálu So noTORIous.

Tori si prošla několika vztahy, mimo jiné i s hereckým kolegou z Beverly Hills 902 10 Brianem Austinem Greenem, jenž ztvárnil Davida. Dále pak randila s Nickem Salavasem či Vincentem Youngem. Následovalo její první manželství s Charliem Shanianem, s nímž se po dvou letech rozvedla. Brzy poté se v roce 2006 provdala za svého současného manžela Deana McDermotta, s nímž má tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám