Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Velmi vřelé přivítání čekalo na pohádkovém thajském ostrově Phuket čtrnáct finalistek soutěže Česká Miss 2012. Krásky, které zatím strávily pět dní v proslulém turistickém centru Pattaya, jsou v této zemi jihovýchodní Asie na soustředění.

Po příletu na Phuket finalistky vítali s květinami ředitel místního letiště Pratueng Sornkham, zástupkyně ředitele místní agentury cestovního ruchu Wannaprapa Suksomboon, ale i novináři. Místní mají radost, že půvabné návštěvnice malebný ostrov v Česku ještě více proslaví.

Jaké mají missky v tropickém ráji program? „Užijí si všechny možné druhy vodních sportů. Pečlivě jsme vybrali turistické atrakce, abychom si byli jistí, že jim z naší oblasti představíme to nejkrásnější,“ uvedla Wannaprapa podle serveru Phuketgazette.net.

Finalistky kromě potápění, šnorchlování nebo parasailingu čeká ukázka thajského boxu nebo návštěva souostroví Phi Phi nebo pitoreskního ostrůvku Jamese Bonda.

A na co se dívky nejvíce těší? Podle serveru Phuketwan.com na jídlo. „Slyšela jsem o polévce tom yam kung, tak ta je na předním místě v seznamu věcí, které chci vyzkoušet,“ svěřila se thajským novinářům finalistka Tezeza Chlebovská (21) z Krnova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám