Hlavní obsah
Článek

Není vzácností, když chce sezdaný pár po letech obnovit svůj manželský slib. Po devíti letech se před oltář znovu vydali i Watsonovi z Halifaxu, jenže něco bylo jinak…

Manžel, 43letý bývalý řidič autobusu Barry, se totiž mezitím nechal přeoperovat na ženu a svou dlouholetou manželku Anne si podruhé vzal už jako pohledná brunetka Jayne. Napsal to deník The Mirror.

„Anne šílela, když jsem jí poprvé řekla, že chci změnit pohlaví,“ svěřila se Jayne. „Naše manželství procházelo problémy a ona si myslela, že ji podvádím s jinou ženou. Ale problém byl v tom, že jsem prostě já chtěla být ženou,“ říká.

„Bylo těžké,“ popisuje Jayne. „Říct ženě, kterou miluji, že chci být také žena, není nic lehkého,“ dodává.

„Anne nakonec přijala, kým chci být a miluje mě i jako Jayne. Obnovení manželského slibu je skvělý způsob, jak světu říct, že jsme v našem novém životě šťastní,“ dodala.

I Anne nyní dokáže ocenit, že se z jejího manžela stala žena. „Posedíme, hihňáme se a povídáme si o vlasech, oblečení a make-upu,“ vysvětluje.

Barry se už od dětství cítil spíš jako dívka než jako chlapec. Už jako malý si zkoušel matčino oblečení a radši skákal s holkami panáka, než aby hrál s kluky fotbal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám