Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zorka Hejdová (33) má sedm měsíců po porodu syna Nikolase zpět své dokonalé křivky. Dokonce je na nižší váze než před otěhotněním. "Nevěřila jsem, že se něco takového může stát. Ale je to tak. Je to záhul. Kojení, pohyb, všechno dohromady. Šlo to dolů," řekla Super.cz Hejdová.

Zatím nezačala s cvičením, jak plánovala. "Úplně se stydím, říkala jsem si, po šestinedělí se vrátím do režimu, tréninku. To se nestalo. Určitě sbírám motivaci a začnu," usmívá se moderátorka.

Snaží se o sebe pečovat, ale své dny, které coby bezdětná trávila na beauty procedurách, jsou pryč. "Snažím se o sebe pečovat, ale rituálky, které jsem mívala, jsou dávno pryč. Doba, kdy jsem třeba celý den na kosmetických procedurách, je minulostí," upřesnila na otevření nového pop-up storu na pražském Zličíně.

Mateřství si užívá, ale jak přiznává, je to náročné a vše je pro ni nové. "Je to jedna velká horská dráha, jedno období střídá druhé. Pořád se hledám, ale dělám maximum," dodala.

Rádio se dá skloubit, úplně zpátky v pracovním procesu ale nejsem. Ruší se akce, večírky. Ale ani nechci. Mám svoji pracovní pohodu, u které zůstávám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám