Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Irglová (23) právě v těchto dnech natáčí v Praze titulní píseň k filmu Poslední z Aporveru. Vzhledem k tomu, že se držitelka Oscara za píseň k filmu Once ráda obklopuje svým tvůrčím týmem, dělá jí při práci společnost nejen její kamarádka, vokalistka Aida Shahghasemi, ale také její manžel Tim Iseler.

„Tim se mnou v kapele normálně hraje na basu a točí desku, jelikož je výborný zvukař," říká Markéta, která by si nedovedla představit, že by tvořila s někým jiným, než se svým mužem. „Vzhledem k tomu, že máme nějaké zkušenosti s nahráváním ve studiu a s koncertováním, tak jsem sžití. Nemusím mu zbytečně vysvětlovat, co mám zrovna na mysli. Komunikujeme beze slov. To je hrozně vzácné a já jsem za takovou spolupráci moc ráda," rozplývá se Irglová.

Tim byl v Čechách už potřetí a vždy se mu tu moc líbí. Štědrý večer a Silvestra proto strávili s Markétinými rodiči a sestrou Zuzanou ve Valašském Meziříčí. „Strávili jsem tu letos i Vánoce a moc se to povedlo. Jen mě mrzí, že nebylo víc sněhu a neužili jsme si víc sněhových radovánek. Tim se hrozně divil, když jsme o Štědrém dnu naservírovali kapra s bramborovým salátem, protože oni jedí krocana," směje se Irglová. Dalo by se říct, že je tu plachý Američan jako doma. „Jsou tu na mě vždycky moc hodní. Dostal jsem letos hromadu dárků, nějaké oblečení a batoh na kytaru," říká manžel Irglové, který by se do Čech klidně na čas přestěhoval.

Vzhledem k tomu, že dvojici čekají pracovní povinnosti v New Yorku, musí se za pár dní vrátit. "Po našem nahrávání se chystáme domů," dodala Irglová. Už v létě se ale s manželem do Čech vrátí. Čeká je totiž další spolupráce s režisérem Tomášem Krejčím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám