Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozvod fotbalisty Tomáše Řepky (50) a jeho manželky Renaty nabírá na obrátkách. Že půjde o tvrdou hru bylo od začátku jasné, ale že paní Řepková zajde až tak daleko, čekal málokdo. Na vlastního muže podala trestní oznámení, protože si myslí, že "ulil" více jak třicet miliónů korun. Mluví se dokonce i o padesáti miliónech.

"Trestní oznámení na pana Řepku skutečně máme od 13. prosince. Paní Řepková se cítí podvedena," potvrdila Super.cz státní zástupkyně pro Prahu 6 Jindra Janáčová. Řepka prý uvedl loni u soudu, že nemá nakoupeny žádné akcie. Renáta Řepková ale tvrdí, že má důkazy o opaku

Renata Řepková, která se už léta do práce zrovna moc nechce a zvykla si na luxusní život z peněz manžela, se chce zkrátka pořádně zabezpečit. Zřejmě jí pořádně hnulo žlučí, že zatímco na děti Tomáš platí alimenty 131 tisíc korun a neměl s tím žádný problém, jí soud přiznal pouhé tři tisíce korun. Z toho by si drahé kabátky, botičky a veselé mejdánky těžko mohla dovolit dál platit. A Řepka se i přes to odvolal.

Fotbalista nechává vše řešit svoji právničku. Sám se chce nyní soustředit na fotbalovou kariéru a především na svoji novou rodinu. S přítelkyní Vlaďkou Erbovou (42) čekají syna. Narodit by se měl v březnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám