Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

František Janeček (79) nemá talent pouze na „výrobu“ hudebních hvězd, ale daří se mu tvořit i roztomilé potomky. Nejmladší dcera hudebního bosse vypadá doslova jako andílek.

„Od našich přátel slýcháme často komplimenty, že se nám dcera vydařila. Já bych byla ale moc ráda, aby nebyla jen hezká, ale taky chytrá po mém muži,“ smála se Janečkova partnerka Tereza Mátlová (48), která s dcerou Emily Ann (3,5) vyrazila na společný víkend celebrit do hotelu Savoy Royal ve Špindlerově mlýně. „Málokdy se stává, že se s kamarádkami dohodneme na konkrétním termínu a jsme schopné vyrazit na společný výlet. Tentokrát se nám to podařilo a moc jsme si to všichni užili,“ nechala se slyšet Mátlová.

V pětihvězdičkovém hotelu bylo pro slavné matky s ratolestmi připraveno setkání s Mikulášem, čertem a andělem. „Emilka je na svůj věk velmi vyspělá a tak se nebála dokonce ani čerta,“ říká Mátlová. Operní subreta ani nemusela na svou dceru Mikulášskému trojlístku žalovat. „Emilka by mohla být možná jen pečlivější při čištění zubů, jinak je to vzorné dítě,“ říká Tereza. Aby si nejspíš rodiče pojistili, že jejich dcera zůstane bezproblémová i do budoucna, uspořádala Mátlová s Janečkem setkání s Mikulášem ještě v jejich rodinné vile ve Strašnicích.

Reklama

Další články

Načítám