Hlavní obsah
Článek

Pořádný poprask nedávno způsobila neteř zesnulého herce Patricka Swayzeho (†57), když se při pohanském rituálu provdala za 31letého neonacistu Joshuu Steevera.

Danielle Swayze (31) tím připravila pořádný šok svému otci Donovi, který se ze zprávy nemohl vzpamatovat.

Byl to zřejmě právě nátlak rodiny, který dívku přivedl k rozhodnutí svého extremistického muže opustit, napsal The National Enquirer. Manželství podle magazínu ale i tak neklapalo. Danielle se totiž přestěhovala zpět do Los Angeles, kde má práci v supermarketu, zatímco novomanžel zůstal v New Jersey.

„Byl mezi nimi jen minimální telefonický kontakt. Danielle zavolala Joshuovi a řekla mu, že ho nikdy nemilovala,“ řekl magazínu dobře informovaný zdroj.

„Vysvětlila mu, že se jen nechala unést a nemá zájem, aby vztah pokračoval. Joshuovi to zlomilo srdce,“ prozradil.

Steever pracuje jako umělecký tatér. Jeho čelo zdobí výrazný nápis „Racist“ (rasista) a pod pravým okem má hákový kříž.

Danielle si ho vzala, aniž by rodině cokoliv řekla. „Jasně že mě nepozvali na svatbu, stále nemůžu uvěřit, že může být tak hloupá,” řekl na adresu své dcery rozčílený otec.

„Don Danielle zavolal a řekl jí, že strýc Patrick, který ji tak miloval, se musí kvůli jejímu vztahu s rasistickým skinheadem obracet v hrobě,“ doplnil zdroj.

Patricka Swayzeho v roce 2009 zabila rakovina slinivky. Sám děti neměl, udržoval ale blízký vztah s rodinou svého mladšího bratra Dona, který je rovněž herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám