Hlavní obsah
Článek

Pochody, které se někdy dějí mužům v hlavě, jsou opravdu zvláštní. Než se primář Frynta alias Jan Šťastný (58) rozhodl strávit noc ve vykřičeném domě, poskytl Super.cz rozhovor. V něm se vyznával, jak má rád svoji rodinu a dokonce požádal, zda by mohl přes kameru říci manželce, herečce Báře Petrové, jak ji miluje.

I když v dalších médiích tvrdil, že noční jízda Prahou, kterou začal na oslavě narozenin kasina a uzavřel v bordelu v pražských Holešovicích, byla první oslavou narození jeho syna Ondřeje, pro Super.cz uvedl něco jiného. "Narození syna Ondráška už jsem samozřejmě oslavil, ale je to moje soukromá věc," uvedl.

Rozplýval se nad tím, že děti jsou pro něj vším. Pochlubil se také, jak každou volnou chvilku tráví doma a umí miminko koupat i přebalovat. "Musím se pochválit," kasal se čerstvý tatínek a zároveň dvojnásobný dědeček. "Je to pikantní, že se mým vnučkám narodil strejda," smál se.

Jak je patrno z reportáže, už v tu dobu byl herec opravdu dost rozjetý a rozveselený. To, jak ale noc ukončí, v tu chvíli nikdo netušil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám