Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční vypjatý díl Výměny manželek měl pro jednu z rodin dohru. Maminka Lenka z Liberce na svých deset dní v prozatímním domově asi jen tak nezapomene.

Šestičlenná rodina z Nového sedla se potýkala s velkými finančními problémy a podle Lenky i zanedbanou domácností. První dny musela rázná blondýnka financovat rodinu z vlastních peněz. Náhradní manžel Petr totiž čekal na výplatu a lednice zela prázdnotou.

Mimo jiné chyběly v domácnosti veškeré hygienické potřeby jako mýdla, šampony, kartáčky na zuby, ale také prostředky na mytí nádobí, což nemohla čistotná Lenka překousnout. Jenže ani poté, co výplata dorazila, se situace nijak nezlepšila.

Rodinu odpojili od internetu, rozbila se pračka a problematický syn Patrik (15), který zanedbává školu a čas od času své rodiče připraví o peníze, předvedl co dokáže i před náhradní maminkou. Svému otci ukradl z peněženky několik tisíc a rodina byla i po výplatě skoro bez financí. Dokonce jim hrozilo vystěhování z bytu.

Výměna manželek

Lenka situaci ustála a natáčení i přes nepříjemné podmínky zvládla. Návrat do vlastní rodiny pro ni ale nebyl úplným vysvobozením.

„Nemám na natáčení úplně skvělý vzpomínky. Musím říct, že jsem se z toho asi dva měsíce hrabala. Přivezla jsem si úplně brutální chřipku, ze které jsem se nemohla dostat. Zanechalo to ve mně obrovské citové zážitky vůči těm dětem,“ přiznala štábu televize.

Kromě zdravotních problémů ji ale potrápili i nezvaní návštěvníci. „Přivezla jsem si vši,“ šokovala v pořadu Život po výměně.

Přesto, že situaci nechtěla během natáčení řešit, posléze se svěřila, že i jí byly odcizeny peníze. „Nechtěla jsem to ventilovat na kameru, protože jsem si nebyla jistá počtem peněz ani počtem krabiček cigaret. Pak jsme se k tomu nějak dopídili, kolik toho asi bylo, takže se něco ztratilo, ale víc bych to nekomentovala,“ uzavřela nešťastně.

Reklama

Další články

Načítám