Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jindy stydlivá Hanka Vagnerová odhodila zábrany a v seriálu Expozitura se ukázala téměř v rouše Evině! Spolu s hereckým kolegou Robertem Jaškówem si střihli žhavou milostnou scénu, která vás rozhodně nenechá chladnými.

Nechybí v ní totiž vášnivá milostná objetí, vzdechy nebo záběry na Hančina dokonale tvarovaná stehna. A to ještě není všechno, herečka dokonce zašla tak daleko, že odhalila svá pevná ňadra! Jen zadeček zůstal provokativně schovaný pod peřinou. Diváci se tak dnes večer mohou těšit na pořádně rajcovní scény.

A jak si natáčení užili sami protagonisté? „Každý se to snaží profesionálně a hlavně rychle odvést, aby se to nemuselo opakovat," řekla Hanka v jednom z rozhovorů a potvrdila tak známou pravdu, že herci natáčení lechtivých scén zrovna nevyhledávají.  „Když máte půl centimetru od nosu kameramany, osvětlovače, zvukaře a u sebe zmrzlou kolegyni, tak je to vždy spíš utrpení než požitek," dodal její seriálový milenec Jašków.

Přestože chtěli mít herci natáčení rychle za sebou, do scény se pustili s patřičnou vervou a diváci o žhavou podívanou rozhodně nepřijdou. Podívejte se na video a posuďte sami!

Reklama

Další články

Načítám