Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda a vévodkyně z Cambridge William (41) a Catherine (42) se ve čtvrtek ujali role hostitelů, když v obrazárně londýnského paláce St. James uspořádali charitativní událost spojenou se slavnostní večeří. Kate oděná do stříbrných šatů lesklého materiálu v řeckém stylu opět udělala na všech 120 hostů velký dojem. Jediným barevným doplňkem na dlouhé splývavé róbě přes jedno rameno byl jasně červený květ máku jako symbol Dne veteránů. Stejný měl ke klopě připnutý i její manžel William.

Britský deník Daily Mail se domnívá, že by elegantní šaty mohly pocházet z dílny návrhářky Alice Temperley, kterou si oblíbila nejen princezna Kate, ale i její mladší sestra Pippa.

Charitativní událost se konala jako poděkování všem, kteří obětovali své životy za svou vlast. Ti budou honorováni v Národním arboretu poblíž Lichfieldu v hrabství Staffordshire, který je rovněž památníkem a jehož je princ William patronem. Na toto místo každoročně přichází na 300 tisíc lidí, často vojáků a veteránů.

Reklama

Další články

Načítám