Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Současná nejpopulárnější kapela Charlie Straight natočila nový videoklip k písni Coco a Super.cz z něj přináší exkluzivní ukázku. Pánové jsou sice skvělí muzikanti, ale jen sami se sebou by si v klipu nevystačili. Překrásný doplněk jim dělá skutečně nádherná brunetka.

Půvabná slečna není modelka, jak by se mohlo na první pohled zdát. Jde o zpěvačku Sáru Vondráškovou, která mmentálně točí vlastní debutový singl s renomovaným Janem P. Muchowem.

Hlavní roli v klipu má ale město Třinec, odkud kapela pochází. „Příběhem je rozchod dvou lidí. Současně chceme symbolicky vyjádřit, že nastal okamžik, kdy naše kapela opouští rodný Třinec a vyráží do světa. Je to taky pocta městu, kde jsme vyrůstali,“ říká zpěvák kapely Albert Černý.

Coco je pilotní singl z připravovaného druhého alba Charlie Straight, na kterém její členové spolupracují s britským producentem Guyem Fixsenem. Debutovým albem kapely bylo She´s a Good Swimmer, díky němuž Charlie Straight získala tři hudební ceny Anděl 2009 za album roku, videoklip roku a objev roku. Jako obhájci titulu jsou Charlie Straight nominováni také na letošní hudební cenu MTV EMAs 2011 v kategorii Best Czech/Slovak Act.

Jako první budou mít možnost vidět nový hudební videoklip skupiny Charlie Straight diváci česko.- slovenské hudební stanice MTV ve čtvrtek ve 14 hodin.

Reklama

Další články

Načítám