Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Černochová (40) přitahuje muže díky svým smyslným křivkám. Přesto si ale řekla, že čeho je moc, toho už je příliš. S dietami nechce mít jako velká gurmetka nic společného a tak se po letech pustila do cvičení. A chce toho zvládnout víc, než je v jejích časových možnostech.

"Dříve jsem hodně jezdila na koni. Ne rekreačně, ale brala jsem to vyloženě jako sport," svěřila Super.cz Tereza, která musela s koňmi skončit po těžkém úrazu páteře. "Momentálně chodím do fitka k trenérovi, který mne učí balanční cviky, kterými se zpevňují vnitřní svaly a naučíte se rovnováze," vysvětlila zpěvačka. "Aerobní pohyb mám, když poskakuju na pódiu," smála se.

Vyzkoušela ale už ledaco. "Byla jsem i na bikram józe, kde se cvičí ve dvaačtyřiceti stupních. To teplo mi ani tak nevadilo, ale bylo tam tolik lidí, že jsme na sebe byli namačkaní a při cvicích jsme se dotýkali," s odporem vzpomíná Tereza.

Ta se teď chce naučit běhat. "Potřebuju odborné vedení. Neumím se sama naučit správně dýchat a zbavit se věčného píchání v boku po pár metrech běhu. Mým snem je v pohodě běhat přírodou," zasnila se na představení nové kolekce sportovní módy, kde se zamilovala do růžových běžeckých tenisek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám