Hlavní obsah
Článek

Benjamínek české broadwayské scény umí své kolegy pěkně okouzlit! Nejmladší hvězdičkou muzikálu Muž se železnou maskou je teprve šestnáctiletá Nelly Řehořová, dívenka, která získává ostruhy nejen ve filmech, ale právě i coby zpěvačka. A v kostýmech jí to neskutečně sekne!

Není divu, že mužští kolegové v její přítomnosti získávají nepřítomný výraz blaženosti a mohou se přetrhnout, aby podali co nejlepší výkon.

Nelly hraje v Divadle Broadway Cecile, milenku Porthose. A pochvaluje si, jak skvěle ji přijala divadelní parta

„Jsem ve svém živlu, úplně mě to celé pohltilo. Muzikál je opravdu nádherný a jsem ráda, že jsou na něj zatím tak skvělé ohlasy. Když budou na nás chodit diváci, bude to pro nás všechny ta nejlepší odměna." směje se šikovná cácorka.

Kvůli práci se ve škole v poslední době moc neohřeje. „Vycházejí mi ale maximálně vstříc. Musím si však všechno doplnit a to je někdy těžký, protože pak toho mám najednou moc,“ postěžovala si trochu.

Kromě toho spolu s Pavlem Caltou, Ladislavem Ondřejem a Míšou Dolinovou účinkuje v pořadu o etiketě Trapas nepřežiju, objeví se také v jednom z dílů seriálu Taxikář a točí nové písničky. „K jedné chystám i videoklip, v listopadu ho divákům představím,“ slibuje závěrem dívenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám