Hlavní obsah
Článek

Když se třiadvacetiletá Britka Natasha Paton Ali přihlásila do soutěže X Factor, myslela si, že se stane slavnou. Její sebevědomí je totiž neskutečně vysoké. Matka dvou dětí ale netušila, že její zpěv a taneční kreace porotu spíš odradí.

Natasha se na pódium vřítila v krátkých fialových šatech a ihned začala flirtovat se zpěvákem a porotcem Gary Barlowem. Ještě před předvedením svého výkonu upozornila porotu, že chodila na lekce zpěvu, a že zprvu zpívala skrz nos, ale teď už zpívá ústy.

„Když zkouším, zkouším v ložnici nebo v obývacím pokoji, protože zpívám a tančím zároveň. A mám ráda sexy tanec,“ prozradila brunetka, načež její sexy tanec vzápětí přítomným předvedla. Ne všem se ale její pohyby a šaty sunoucí se vzhůru líbily.

Když došlo na zpěv, porotě došla slova. Natasha si vybrala píseň We Touch od Cascady. Její provedení bylo vskutku nevydařené, zvláště pak, když jí s každým pohybem vypadávala ňadra z šatů.

Nezdravě sebevědomou Britku porota do dalšího kola nepustila. Nezbyde jí nic jiného, než tančit a zpívat doma v ložnici před zrcadlem.

Reklama

Další články

Načítám