Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Písařík (32), kterého můžete momentálně vidět v seriálu Primy Cesty domů nebo na prknech Divadla ABC, se dal na novou profesi. Začal fušovat do módy. Přitom na sebe práskl, že sám moc rozsáhlý šatník nemá. „Nosím jedny džínsy do roztrhání a dvě tři trika. Jedno triko je dokonce od pyžama,“ prozradil.

Přesto je odvážný a pomáhá při navrhování módní kolekce. „Neumím namalovat ani tričko, spíš radím po ušití modelu, jak ho vylepšit. Mělo by to být na pohodu a trochu rozdrbaný,“ směje se sympaťák Písařík.

Ten už má za sebou první veřejnou módní přehlídku. V pražské výstavní síni Mánes představil svou módní značku Czech Losers. Barevné a spíš letní modely ušila Petra Kluzáková a doladila je podle Martinových návrhů. „Ona je navrhla a ušila, já jí do toho mluvil a výsledek je kompromisem všech našich nápadů. Název jsem vymyslel já. Losers proto, že mám tohle slovo rád a Czech proto, aby kolekce zněla trochu vlastenecky. Až budeme svou značku představovat v Paříži nebo třeba v Miláně, hned budou všichni vědět, odkud jsou její autoři,“ smál se herec.

Zájemci si budou moci Martinovy modely koupit v říjnu, kdy začne fungovat web a také e-shop. A co nejraději nosí sám tvůrce nové značky? „Rád se cítím pohodlně, ale nenápadně. Dávám přednost spíš tmavším barvám, v civilu na sebe nerad upozorňuju,“ řekl divadelní a seriálový herec, hudebník a také – možná – budoucí módní guru Martin Písařík.

Reklama

Další články

Načítám