Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec David Arquette (40) letos v březnu havaroval se svým vozidlem v losangeleském West Hollywoodu, když do něj narazilo jiné auto. U nehody tehdy zasahovali záchranáři, kteří herce převezli do nemocnice. Pouhého půl roku od této události je herec plný sil a troufá si i na fyzicky náročné soutěžení v tanečním klání Dancing With The Stars. Taneční partnerku mu bude dělat Kym Johnson (35).

Přestože Arquette při březnové nehodě neutrpěl vážná zranění, později na svém Twitteru uvedl: „Nezapomeňte si zapnout bezpečnostní pás, kéž bych ho měl.“

Nyní už je ale evidentně zcela v pořádku, na adresu Kym Johnson navíc nešetří lichotkami. Popsal ji například jako žhavou a neskutečně atraktivní. Sympatie možná budou vzájemné, jelikož soutěž ještě ani nezačala a dvojice již byla spatřena, jak se po tréninku líbá, i když zatím jen na tvář. Kym Johnson navíc tančila s vítězem minulé řady pořadu Hinesem Wardem.

Návrat k Davidově bývalé manželce Courtney Cox (47), která hrála Monicu v seriálu Přátelé, se tak nejspíš v nejbližší době konat nebude, ačkoli dvojice spolu byla v posledních měsících několikrát spatřena.

Reklama

Další články

Načítám