Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) předvedla své ukázkové křivky v plavkách. Sexy moderátorka není žádná vyzáblina, ale může se pochlubit vysportovaným pevným tělem. Své luxusní tělíčko předvedla surfařům v Maroku, kam se vydala na dovolenou se svým přítelem Markem Šíšou.

Její surfařské začátky ale rozhodně nebyly lehké. "Surfovat jsem zkoušela v minulosti několikrát, dokonce i v ráji surfařů na Bali, ale nikdy jsem tomuto sportu extra nepřišla na chuť. V Argentině, kde jsem točila pro Novu Wipeout jsem navíc dostala z vody pořádnej respekt," řekla Super.cz Nikol.

Znovu ji k tomuto sportu přivedl její přítel Marek. "Nechala jsem se od něj v Maroku ukecat. Marek surfuje už několik let. Byl dobrej a hlavně trpělivej učitel," prozrazuje. "Pokud nemusim pádlovat, ale jen se klouzat "v pěně" tak je to mnohem jednoduší. Stejně ale preferuju rezortní odpočinek a tělo trénuju radši v Praze v Holmes place,"dodala Moravcová.

Ve fitness centru je skoro denně. "Střídám různé formy cvičení. Preferuji skupinové hodiny. Chodím na trampolíny, bosu, kick box. Prostě všechno. Přiznávám, že jsem trošku cvičící fanatik," uzavřela Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám