Hlavní obsah
Článek

Václav Noid Bárta (43) je pěkný nervák. Drsný rocker totiž na sebe prásknul, že ho dokáže rozčilit i taková maličkost, jakou je selhání telefonu. „S mobilem jsem praštil už několikrát. Jedna z mála věcí, co mě dokáže fakt vytočit, je selhání mobilu, na kterém jsme všichni totálně závislí,“ svěřil se Noid. Jeho partnerka Eliška Bučková (34) ale může být zatím v klidu. Noid totiž taky prozradil, že ona ho nevytočí skoro ničím.

„Eliška mě takhle nikdy vytočit nemůže. Telefon už párkrát skončil ve zdi, jednou i propíchnutý nožem,“ rozčiluje se Vašek Noid Bárta, který se zúčastnil akce s názvem Zahoď mobil.

Noid, který má s házením mobilů podle svých slov velkou zkušenost, se patrně chtěl vytáhnout před svou přítelkyní Eliškou Bučkovou, když na ostravském Masarykově náměstí před zraky desítek lidí zahodil svůj mobilní telefon. Mobil letěl pětatřicet metrů daleko, což není příliš. Navíc si přitom ošklivě poranil ruku, takže demonstrace síly mu tak úplně nevyšla. Musel pak skrývat bolest a Eliška rychle přispěchala, aby Noidovu paži láskyplně namasírovala.

Eliška pak zahrnula zpěváka zamilovanými polibky. Netrvalo dlouho a společně všem předvedli, jak to u nich doma vypadá, když se hádají.

Pustili se totiž do šermířského souboje! Ovšem ne jen tak ledajakého. Místo kordů se bojovalo starými mobily. A ukázalo se, že Eliška je možná starostlivá partnerka, ale když je u nich doma hádka, má navrch. Úspěšně odrážela všechny Noidovy útoky dlouhou anténou, až se nakonec zpěvák vzdal a mobil vyhodil do speciálního koše na elektro, kam patří. Zpěvák sice svým hodem rekord neohrozil, ale Elišce to zjevně nevadilo. Oba celý den hýřili úsměvy a šou v Ostravě si užili.

Humor je přešel na zpáteční cestě domů. V okamžiku, kdy se Eliška chopila čerpací hadice. „Jak jsem zamilovaná, nedokážu myslet na víc věcí najednou a do svého nového auta jsem natankovala benzín místo nafty,“ směje se Eliška. Auto si museli milenci nakonec nechat odtáhnout, ale oba dva tohle nečekané zakončení dne berou s humorem.

Reklama

Další články

Načítám