Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká první dáma Michelle Obama (47) se sportu nezalekne. Nedávno se například s manželem a dětmi proháněla na kole po ostrově Martha’s Vineyard a nyní si v rámci US Open v New Yorku zahrála neoficiální zápas i se světovou tenisovou hráčkou Serenou Williams. Michelle hra sice příliš nešla, ale ani to ji neodradilo od dalších pokusů.

Michelle Obama se vrhla na tenisový kurt, aby se aktivně účastnila kampaně „Lets Move“ podporující fyzickou aktivitu u dětí a bojující proti jejich obezitě. Sympatická manželka prezidenta Baracka Obamy (50) však příliš sportovně nevypadala, tenis hrála v černých kalhotách a bílém saku. Poté, co si s Williams vyměnila pár míčků, zkusila se vlnit i s kruhem hula-hoop. Poté si už jen povídala s přítomnými dětmi a se Serenou.

„Nejsem v tom dobrá. Ale to je ta krása tenisu. Nemusíte v něm vynikat na to, abyste si jej užili. Miluji tu hru, ale mé schopnosti jsou velice pochybné,“ přiznala sebekriticky Obama.

Reklama

Další články

Načítám