Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a přítelkyně moderátora Leoše Mareše (47) Hana Svobodová (35) fotí svůj první kalendář. Super.cz nemohl při jeho přípravě chybět. Modelce to nejvíc slušelo v tom nejjednodušším outfitu. Když Hanka předvedla své nekonečně dlouhé nohy jen v pánské bílé košili, fotograf místo mačkání spouště jenom zíral s otevřenou pusou.

Kalendář pro módní časopis před Svobodovou fotila třeba Renata Langmannová, Vlaďka Erbová, Kristýna Lebedová nebo Kateřina Průšová. Pro příští rok ale bude kalendář mít jedinou tvář, krásnou Hanku. Snímky, kde je modelka stylizovaná do svůdné Audrey Hepburn, se fotily v lokacích v Praze a Liběchově.

"Hanka je nádherná a jako by Audrey z oka vypadla," řekl Super.cz fotograf a zároveň vydavatel časopisu Look Petr Vojtíšek. Kalendář se bude křtít na galavečeru v kostele Sacre Coeur na Smíchově 15. prosince. Celý večer se ponese v duchu "Old Hollywood". Výtěžek z dražby obrazu, na kterém bude titulní fotografie z kalendáře, poputuje jako již tradičně na konto Unicef.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám