Hlavní obsah
Článek

Hvězda komedie Probudím se včera Jiří Mádl (37) dal kopačky své nádherné přítelkyni Báře! "Rozešli jsme se před měsícem," potvrdil Mádl exkluzivně Super.cz. Se studentkou herectví randil od března 2010.

"Tento rok došlo ke dvěma zásadním věcem. Rozešel jsem se a můj malej brácha už nosí moje boty. A to je možná to nejzásadnější, co se letos stalo. Definitivně je jasné, že budu ze všech tří bratrů nejmenší," svěřil se nám Mádl jen tak mezi řečí. Pak se ale víc rozpovídal.

"Nejsme spolu už měsíc. Ani jeden z nás neudělal žádnou chybu. Jenže jedu pryč, pozítří odlétám do New Yorku a vracím se až na Vánoce. I jinak je to komplikované," vysvětluje oblíbený filmový herec. "Ukončil jsem to já, ale v dobrém. Mně ty rozchody strašně jdou," pochlubil se. "Baruška je skvělá holka a myslím, že si fakt zůstaneme. Stejně, jako jsme si zůstali i s předchozími bejvalkami. Vztahy máme doteď výborné," věří Mádl. Přestože po minulém rozchodu byl Jirka opravdu pořádným bouřlivákem, nyní se do žádných známostí na jednu noc nepouští.

"Nic nedoháním. Jsem hrozně plachý. Takový jsem byl už dřív, pak jsem se utrhl ze řetězu a byl jsem bourák, ale teď už jsem zase stejný jako na začátku. Už jsem ve fázi, kdy si mě někdo musí sbalit," prozradil nám Mádl v pražském Matu na předváděčce snímku Probudím se včera. V této komedii musel nosit šílenou paruku. "Takové vlasy bych si nikdy narůst nenechal. Vždyť bych si pak několik měsíců nevrznul," dodal se smíchem Mádl závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám