Hlavní obsah
Článek

Jiří Langmajer (57), který je považovaný za jednoho z nejbouřlivějších tuzemských herců, dostal roli, po které dlouho prahl. V pokračování úspěšného nováckého epizodního seriálu Soukromé pasti dostal roli muže, který chce pomstít vraždu své manželky. Langmajer se přiznal, že kdyby se něco podobného stalo jemu, možná by jednal stejně.

„Já jsem se jednu dobu choval dost pudově a prudce. Dneska už jsem starší a klidnější, takže vím, že bych ty přikázání dodržel. Ale dokážu si představit situace, kdy by mi to bylo všechno jedno,“ prozradil herec, který na rozdíl od této epizody Soukromých pastí hraje buď stárnoucí milovníky nebo záporáky. Klasického záporáka si zahraje například v chystaném podzimním trháku Hranaři.

Herec přiznal, že se mu role zatrpklého vdovce s touhou po krvi nehrála lehce. „Byla to postava, která se vymykala těm, jež běžně hraji. Jenom vcítit se do toho, že vám někdo zabije ženu, je těžké. Nejhorší bylo hrát s dcerkou. Bylo to velice niterné. Ona hrála tak excelentně. Hrát takové role je pro mě občerstvující,“ dodal Langmajer.

Pokud se sami chcete přesvědčit, jak to Langmajerovi v roli neotřesitelného kata šlo, nezapomeňte si pustit televizi Nova 11. záři od osmi hodin večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám