Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Bezděková (29) je sice krátce po rozchodu s přítelem, kterého lituje, ale zabavit se dokáže. Pozvání na setkání s nejkrásnějším mužem světa Pedrem Mendezem rozhodně neodmítla. "Byla jsem na něj zvědavá a je to sympaťáček. Myslím, že vybrali správně," řekla nám.

Po novém partnerovi se zatím neohlíží, ale zájemců o Českou Miss je dost. "Je to velmi čerstvé, takže jsem zatím nohama na zemi a s očima sklopenýma, nikde nikoho nehledám. Ne že by se mi někdo neozýval, ale to je průběžné. Signál, že jsem rozejitá, to nezměnil. Pořád to zkoušejí, spočítat to ale nedokážu. Neležím ve vzkazech na Facebooku nebo Instagramu. Jakmile zpráva začíná: Ahoj, jak se máš anebo nejdeš se mnou na rande, tak to rovnou mažu," svěřila.

"Já obecně na ty zprávy moc nedám. Je to nejlehčí způsob konverzace a to mě moc nepřesvědčí. Osobní kontakt je nejdůležitější. Chlapi jsou poserové. Myslí si, že stačí jedna zpráva a prolomí ledy, ale ono to tak nefunguje. Aspoň u mě ne," mínila Andrea.

Zajímalo nás, jakou má tedy Andrea představu o budoucnosti, co se vztahů týče, jakého muže by ráda. "Já bych nejradši to, co jsem měla teďka, v nějakém klonu. Ale to asi nevyjde. Tak možná nejlépe ten samý," uvítala by Bezděková, kdyby se k ní její bývalý vrátil a hodil všechno za hlavu. "Takhle bych mu to prostřednictvím médií nechtěla vzkazovat. Ale taky nechci vzkazovat to, že už s ním nepočítám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám