Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě manžel bývalé moderátorky Mirky Čejkové (62) má novou lásku. Již dva měsíce randí s pohlednou vizážistkou Kateřinou (38). A ta jakoby vypadla z oka manželce Karla Gotta (†80) Ivaně. Vít novou přítelkyni přiznal pouhých deset hodin před rozvodem exkluzivně Super.cz.

"Ano je to tak. Mám přítelkyni Kateřinu. Seznámili jsme se v Barceloně. Vůbec netušila, kdo jsem," řekl Super.cz Marek Vít. Z počátku byli jen přátelé. Marek žil sice již v nefungujícím manželství, ale Kateřina nechtěla vstupovat do vztahu s mužem, který je ženatý. I on měl své zásady.

Kateřina je bývalá profesionální krasobruslařka, bruslila v lední revue Holiday on ice. Bydlí v New Yorku a Londýně. Dnes patří mezi velmi uznávané vizážistky. Líčila v minulosti tanečnice zpěvačky Shakiry nebo dámy z královského dvora na svatbě prince Williama.

"Katty se líbil můj vtip a smysl pro humor. Mě by nenapadlo jí dávat nějaké návrhy a ona má také své zásady. Až když jsem jí zavolal 13. června, že mě Mirka křivě obvinila z napadení a že není z mé strany cesty zpět a požádal jsem o rozvod, přiletěla z Londýna do Prahy a začali jsme se blíže seznamovat," svěřil Vít.

"Neumím být sám, mám rád rodinu, děti a fér lidi. Mirka mě o všechno připravila, tak se nikdo nemůže divit tomu, že ve čtyřiceti letech chci dál fungovat," vysvětluje.

"Nebudu jen sedět doma a čekat jak dopadne rozvod a Mirčina křivá obvinění. I když nemám rád protekci a podrazy, tady se přikláním k tomu,že kamarádka Mirky -  jistá soudkyně pro Prahu - Západ určitě zařídila, že rozvod nebude trvat déle jak 10 minut. Rád toho využiji, přistoupím i na to, že chce veřejný rozvod. Vadí mi, že se na mě chce zviditelňovat, ale ať si to paní ulhaná naposledy užije," dodal Marek Vít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám