Hlavní obsah
Článek

Hvězdný pár Will Smith (42) a Jada Pinkett (39) popřeli informace týdeníku In Touch o tom, že jejich vztah prochází těžkou krizí. Dokonce se záhy nechali vyfotit, jak spolu v Malibu vyrazili na nákupy. Šťastní a usměvaví.

„Ačkoliv neradi reagujeme na tento typ mediálních zpráv, drby, které kolují o našem vztahu, jsou naprosto nepravdivé. Jsme stále spolu a naše manželství zůstává nedotčeno,“ reagovali manželé v prohlášení.

Týdeník si ale i přes kategorické ujištění slavného páru trvá na svém. „Ačkoliv Will Smith a Jada Pinkett stále veřejně prohlašují, že je ‚jejich manželství nedotčeno‘, In Touch má šokující zákulisní informace o jejich velkých manželských trablích,“ oponoval magazín. Podle něj je Will dlouho bojoval s podezřením, že má jeho žena až moc blízko ke zpěváku Marcu Anthonymu, s nímž se nyní rozvádí Jennifer Lopez (54).

Počátkem srpna se prý Will rozhodl si svou obavu ověřit a v nečekané chvíli za svou ženou zašel. „Odešel v slzách,“ sdělil týdeníku informovaný zdroj. „Byl velmi zklamaný. Řekl, že Jada byla opravdu s Markem,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám