Hlavní obsah
Článek

Nemusela by snad do konce života dělat nic jiného, než odpovídat na inzeráty za účelem seznámení! Lucie Borhyová (46) se po rozchodu s Michalem Hrdličkou stala nejobletovanější a nejvíc atakovanou dámou republiky. Před její ložnicí se tvoří pomyslná fronta nápadníků, kterým nestíhá říkat rázné ne!

Denně dostává květiny i milostné vzkazy od ctitelů, kteří doufají, že televizní megahvězda a máma od dvou dětí ukáže zrovna na ně a řekne: Pojď! Je to ale marné.

„Stává se, že mi někdo pošle do práce kytku nebo že mi nechá nějaký vzkaz nebo dopis na recepci,“ zlehčuje situaci Borhyová, ale zdroje z vrátnice Novy hovoří jasně: pro samé přebírání pozorností pro ni nemají skoro čas na nic jiného!

„Všechny tyto nabídky odmítám, i když je to samozřejmě milé. Poděkuji, pokud tam někdo na sebe nechá kontakt. V podstatě jsou ale pro mě neznámí muži víceméně tabu,“ svěřila se Blesku nejoblíbenější česká moderátorka.

Sama věří, že jednou přijde ten pravý. My pro její dobro zase věříme, že až k tomu dojde, nebude opět muset po devíti měsících do porodnice…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám