Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již uveřejnil, ve středu večer se v centru Prahy konala pravděpodobně největší filmová premiéra této sezóny, poprvé se promítal snímek Lída Baarová (†86), v němž hraje hlavní roli Táňa Pauhofová, postavy její matky se skvěle zhostila Simona Stašová (69). V publiku seděla spousta celebrit, nechyběl ani Michal Horáček s manželkou. Jenže za pozvánku na premiéru se „odměnil“ tak tvrdou kritikou, že to herce velkofilmu bude pořádně mrzet!

Horáčkovi se nelíbily toporné vysvětlovací dialogy, animované plameny ani to, že tvůrci ukážou Baarovou těsně před popravou (na poslední chvíli dostala milost), ale už ne proces a kdo ji omilostnil.

„Soupis všech nesmyslů by byl dlouhý, vlastně přesně tak dlouhý jako scénář. Shrnul bych film Lída Baarová asi takhle: Všechna čest stranou,“ napsal Horáček, který film nazval idiocií a opřel se také do hudby Ondřeje Soukupa. Prý je příšerná, patetická a povrchní.

Horáček si nezapomněl postěžovat, že ho zhlédnutí filmu připravilo o jeden ze čtyř večerů za rok, kdy může být mimo domov, protože mají s manželkou dítě. Hlídací babička prý bydlí jinde a tak jinak moc možností nemají. Jako by textař, který vydělal obrovské jmění prodejem sázkové kanceláře, nemohl zaplatit chůvu a vyjít si s ženou ven častěji...

Souhlasíte s kritikou Horáčka filmu Lída Baarová?
Viděl/a jsem a souhlasím
6,1 %
Viděl/a jsem a nesouhlasím
4,3 %
Neviděl/a jsem, ale na názor Horáčka dám
19,1 %
Neviděl/a jsem, Horáčkem se nenechám ovlivnit
70,5 %
Celkem hlasovalo 19069 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám