Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud chce Kim Kardashian (43) skutečně dostát svému hubnoucímu záměru, má před sebou ještě dlouhou cestu. Maminka dvouapůlleté North a desetidenního Sainta se nechala slyšet, že má od porodu dole už 8 kilo, její vytoužený cíl je ovšem ještě na hony vzdálený. Kim by ráda shodila dalších 24 kilogramů, aby byla na ‚svém‘.

Celebrita z povolání během druhého těhotenství nabrala zřejmě ještě víc než při tom prvním. Dokonce prozradila i váhu, na niž se při výšce 159 centimetrů dostala. A není to zrovna málo. V nejtěžší fázi překročila hranici 86 kilogramů. Svůj váhový úbytek, jenž zatím odpovídá téměř kilogramu denně, Kim prozradila ve videu sdíleném prostřednictvím její aplikace. S Caitlyn Jenner na něm připravují pizzu podle originální receptury moderátorky Giuliany Rancic.

Na záběrech je ovšem slyšet pouze její hlas, a tak Kim zřejmě zůstane, stejně jako po prvním porodu, tajemná až do chvíle, kdy se světu představí opět štíhlá. Kardashian zároveň ve videu uvádí na pravou míru, že vysokokalorické jídlo není pro ni, ale pouze pro Caitlyn, že ona je na dietě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám